Skip to main content

Wie zijn GM van der Heijden Hoveniers?


Van klein naar groot hovenier

GM van der Heijden Hoveniers is in 2001 opgericht door de twee broers Geoffrey en Michael van der Heijden. Zij komen uit een ondernemersgezin en zijn grote liefhebbers van in de buitenlucht werken. Het is altijd hun droom geweest om een hoveniersbedrijf op te richten en ze zijn in hun jongere jaren altijd bezig geweest met het vak hovenier. Zij vinden dit het mooiste vak van de wereld en genieten van elke tuin die ze maken c.q. onderhouden.

Na het behalen van hun vakdiploma’s zijn de broers Van der Heijden als hovenier klein begonnen. Ze kwamen er toen al snel achter dat het investeren in goed gereedschap heel veel tijd scheelt bij het uitoefenen van het hoveniers vak.

Vanaf toen heeft de groei van GM van der Heijden Hoveniers niet meer stil gestaan. Inmiddels is dit hoveniersbedrijf een begrip in de Kempen, Noord-Brabant. Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Lage Mierde, maar heeft zijn werkgebied in Tilburg, Eindhoven, Waalre en omstreken.

De broers hebben zoveel kennis en know how over het hoveniers vak in de praktijk opgedaan, dat zij op elke tuinwens kunnen inspringen. Daarmee zetten zij zich op een unieke positie binnen het hovenier zijn, om wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen en vooral waarom ze het doen.

Uw tuinaanleg en/of tuinonderhoud in goede, vertrouwde handen

Deze hoveniers hebben de communicatie met de klant hoog in het vaandel staan. Ze voelen de tuinwensen van de klant goed aan en zijn nauw betrokken. Ze staan elke dag op de werkvloer en helpen mee in de tuin. Ze zijn vanaf het begin tot het einde betrokken bij elke tuin: van een kleine tuin tot een omvangrijk tuinproject, in samenwerking met grote en kleine bedrijven.

GM van der Heijden Hoveniers werkt vaak een-op-een en haalt vroegtijdig eventuele fouten in tuinaanleg eruit. Zij zijn sterk in het regelwerk en de aansturing bij tuinaanleg c.q. tuinonderhoud. Als eigenaar van een door dit hoveniersbedrijf aangelegde of onderhouden tuin heeft u daarmee een stuk minder zorgen over de gang van zaken betreffende uw tuin.

Dankzij een stabiel, professioneel netwerk kan GM van der Heijden Hoveniers omvangrijke tuinprojecten maken en begeleiden. Er wordt daarbij samengewerkt met o.a. stratenmakers, grondwerkers, boomverzorgers.

Dé juiste hovenier voor al uw tuinaanleg en/of tuinonderhoud

Dit hoveniersbedrijf heeft tevens een eigen team vakmensen in dienst voor het handhaven en doorgeven van kennis van het vak hovenier. Het team zorgt voor kwalitatief hoog en sterk structureel vakwerk op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Wat kenmerkend is aan GM van der Heijden Hoveniers is de correcte, professionele omgang met andermans bezit. U ziet dit meteen terug in uw tuin. Na tuinaanleg of tuinonderhoud wordt de tuin netjes opgeruimd en blijft er geen afval of gereedschap achter. Ook tijdens de tuin werkzaamheden!

GM van der Heijden Hoveniers heeft oog voor zowel de details als de grote lijnen bij tuinaanleg en tuinonderhoud. De waarborging van een stuk kwaliteit is de toegevoegde waarde van dit hoveniersbedrijf.

Voor elk tuinidee is er een passend plan en budget. Op deze website wordt al een en ander uitgelegd over tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij interesse of vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Bij GM van der Heijden Hoveniers heeft u als klant geen nummer, maar een naam!